Internet sajt na adresi zastitise.rs zaštitise.srb / zaštitise.rs vlasništvo je Fondacije “Registar nacionalnog internet domena Srbije” (u daljem tekstu: RNIDS). Korišćenjem ovog internet sajta pristajete na uslove i pravila koji slede.

RNIDS ulaže maksimalne napore da objavljeni sadržaji budu tačni i ažurni, ali ne preuzima odgovornost za eventualne greške. RNIDS ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka, tako da korisnici sajta njegov sadržaj koriste na sopstvenu odgovornost. Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta.

Sadržaj ovog sajta zaštićen je autorskim pravom, zbog čega bez pisane saglasnosti RNIDS-a nije dopušteno nikakvo umnožavanje, distribuiranje, prerada, niti bilo koji oblik javnog saopštavanja sadržaja sajta ili dela sadržaja sajta. Korisnici sajta sadržaj mogu koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Citiranje sadržaja sa ovog sajta dozvoljeno je u skladu sa zakonom. Radi pribavljanja pisane saglasnosti potrebno je poslati poruku, sa svim relevantnim informacijama, na adresu marketing@rnids.rs.

Dozvoljeno je da se naprave veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova ili naloga na društvenim mrežama i sličnim servisima, ali tako da te veze i sajtovi:

RNIDS može da izvrši promene na ovom sajtu u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.